Monday, 23 May 2011

母の日、教師の日と

Assalamualaikum & hello world!! (lagak macam la satu dunia baca blog ni)
hahaha.. lama betul tak update blog ni
agak2 berapa hari ek? biaq ceq kira sat noh~
kalau dicampur tolak bahagi darab square roots dan segala macam lagi yang tak tau ada kaitan ke dak dengan mengira jumlah hari, dah lebih 15 hari tak tulis apa2 kat blog ni..
yang ada pun tukar profile, tu pun sebab dah lama sangat tak ziarah blog ni
at least bukak la jugak, kan, kan?

aritu Mother's Day & Teacher's Day
harap belum terlambat la kalau nak ucap

"Umi, Selamat Hari Ibu" (ulang balik, ketulusan terserlah)
"Mam, máithreacha  sásta" (grá agam duit go deo)


"Cikgu2, Selamat Hari Guru" (ikhlas dari hati)
"先生幸せな教師" (すべてのこれらの年のために多くの患者私に教えてくれてありがとう)


kalau nak tahu, Mina dah 2 minggu mengadap kertas, tak belajar
paham kan? EXAM
fuhh~ I say man, otak macam nak pecah beb!!
soalan2 yang diberi untuk memeningkan kepala memang buat kerja dengan baik untuk peningkan cerebrum Mina.. Ya Allah~

tak tau la macam mana result nanti
entah elok entah tidak, kita tunggu ja
moga2 dapat result tu elok la. AMIN


p/s: if u notice, my entry this time was more shorter than before.. 

still remember:
U's message : Don't forget to pray everyone

4 comments:

  1. dah usha sekarang tawakkal..semoga dpt result yg gempak..aminnn

    ReplyDelete
  2. nnt cuba lg buat puding roti tu ya..hehe

    ReplyDelete
  3. haha.. insyaallah
    practise!!!!

    ReplyDelete

...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

What Would I Called A Files of History